30 січня 2015 року в Департаменті економіки Івано-Франківської обласної державної адміністрації, за участю представників Івано-Франківського обласного територіального відділення, відбулася нарада з питань планового підвищення з 01.02.2015 року оптово-відпускних цін на хліб, що виробляється ПАТ «Івано-Франківський хлібокомбінат».
За результатами розгляду порушених питань рекомендовано ПАТ «Івано-Франківський хлібокомбінат» у період наявності залишків дешевшого борошна реалізовувати хліб за діючими цінами та здійснити перерахунок планових оптово-відпускних цін на хліб простої рецептури, з урахуванням цін інтервенційного борошна, які є нижчими від ринкових.
З метою забезпечення соціально незахищених верств населення хлібом за доступними цінами реалізувати окремі його соціальні види через власну фірмову мережу товариства із нижчим, від граничного 10-ти відсоткового рівня торговельної надбавки. Не допускати скорочення обсягів виробництва соціально важливих сортів хліба за рахунок нарощування виробництва хліба покращеної рецептури.