• A-
    A+

Проєкт порядку денного засідання адміністративної колегії ЗМТВ АМКУ 26.01.2023 року

Опубліковано 26 січня 2023 року о 09:00

о 10.00 год.

1. Про прийняття рішення у справі № 63/4-03-33-2022 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у діях Рава-Руської міської ради (п.3 ст.50 Закону України «Про захист економічної конкуренції»).

2. Про прийняття рішення у справі № 63/4-03-42-2022 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у діях Жовківської міської ради (п.3 ст.50 Закону України «Про захист економічної конкуренції»).

3. Про прийняття розпорядження про початок розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у діях КП «Житлово-експлуатаційної контори» Брошнів-Осадської селищної ради об’єднаної територіальної громади Івано-Франківської області (п.2 ст.50 Закону України «Про захист економічної конкуренції»).

4. Про прийняття розпорядження про початок розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у діях ТОВ «Приват кузня» та ФОП Аннюк О.В. (п.1 ст.50 Закону України «Про захист економічної конкуренції»).

5. Про прийняття розпорядження про початок розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у діях Коломийської міської ради (п.7 ст.50 Закону України «Про захист економічної конкуренції»).

6. Про прийняття розпорядження про початок розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у діях виконавчого комітету Дубровицької міської ради (п.3 ст.50 Закону України «Про захист економічної конкуренції»).

7. Про прийняття розпорядження про початок розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у діях Луцької міської ради (п.3 ст.50 Закону України «Про захист економічної конкуренції»).

8. Про прийняття розпорядження про початок розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у діях Виконавчого комітету Здолбунівської міської ради (п.3 ст.50 Закону України «Про захист економічної конкуренції»).

9. Про прийняття розпорядження про початок розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у діях приватної виробничо-комерційної фірми «Фіалка» та товариства з обмеженою відповідальністю «Стиль-Декор» (п.1 ст.50 Закону України «Про захист економічної конкуренції»).

10. Про прийняття розпорядження про початок розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у діях товариства з обмеженою відповідальністю «БК ФАХІВЕЦЬ» ТА фізичною особою-підприємцем Бартко Владиславом Романовичем (п. 1 ст.50 Закону України «Про захист економічної конкуренції»).

11. Про прийняття розпорядження про початок розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції у діях ПрАТ «Львівобленерго» (п. 2 ст.50 Закону України «Про захист економічної конкуренції»).

12. Про розгляд рекомендацій про припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції Виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (ст.46 Закону України «Про захист економічної конкуренції»).

13. Про розгляд рекомендацій про припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції Добросинсько-Магерівської сільської ради (ст.46 Закону України «Про захист економічної конкуренції»).

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux