• A-
    A+

Інформація щодо попередніх висновків у справі №3-15-1-82/2017 про порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренціїї ТОВ " ФК "Новий Львів"

Опубліковано 02 червня 2020 року о 15:40

Інформація щодо попередніх висновків у справі №3-15-1-82/2017 про порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції товариством з обмеженою відповідальністю «Фінансова Компанія «Новий Львів».

За результатами збирання та аналізу доказів у справі №3-15-1-82/2017 про порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції складено подання з попередніми висновками, яке вноситься на розгляд адміністративної колегії Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України:

Визнати дії товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова Компанія «Новий Львів» (ідентифікаційний код юридичної особи 3796899) порушенням законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, яке передбачене ст. 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції» у вигляді поширення інформації, що вводить в оману, шляхом повідомлення суб’єктом господарювання безпосередньо невизначеному колу осіб неправдивих відомостей, що можуть вплинути на наміри цих осіб щодо придбання товарів цього суб’єкта господарювання.

Провадження у справі розпочатої за ознаками вчинення товариством з обмеженою відповідальністю «Фінансова Компанія «Новий Львів» фізичною (ідентифікаційний код юридичної особи 3796899) порушення, передбачене статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді поширення інформації, що вводить в оману, шляхом повідомлення суб’єктом господарювання безпосередньо невизначеному колу осіб неправдивих відомостей, що можуть вплинути на наміри цих осіб щодо придбання товарів цього суб’єкта господарювання надавалась неправдива інформація про характеристики майбутнього житлового кварталу за адресою – м. Львів, вул. Тернопільська, 21А.

    На підставі статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції» за вчинене порушення законодавства про захист економічної конкуренції накласти на ТОВ «ФК «Новий Львів».

Зазначається, що:

-           18.06.2020 о 10:00 у приміщенні Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (5 поверх, вул. Коперника, 4, м. Львів) відбудеться розгляд справи №3-15-1-82/2017 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції;

-           ТОВ «ФК «Новий Львів» має право прийняти участь у засіданні адміністративної колегії Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо розгляду справи №3-15-1-82/2017 про порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

 

 

 

 

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux