• A-
    A+

Інформація щодо попередніх висновків у справі № 63/1-01-153-2020 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції

Опубліковано 17 квітня 2024 року о 14:23

Згідно з пунктом 2 розділу II Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства про захист економічної конкуренції та діяльності Антимонопольного комітету України» справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, розгляд яких розпочато до дня набрання чинності цим Законом України, розглядаються відповідно до законодавства, яке діяло до дня набрання чинності цим Законом України.

Своєю чергою, за результатами збирання та аналізу доказів у справі № 63/1-01-153-2020 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції складено подання з попередніми висновками, яке вноситься на розгляд адміністративної колегії Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Відповідно до подання з попередніми висновками адміністративній колегії Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України запропоновано:

1. Визнати дії малого приватного підприємства «Євробудсервіс» та товариства з обмеженою відповідальністю «Комунальник 1» щодо узгодження своєї поведінки під час участі в торгах на закупівлю «Проведення реставрації та заміна покрівлі будинку ДНЗ № 3 (вілла 1983 р.) на вул. 1-го Листопада, 2 в м. Стрию Львівської області (пам'ятка архітектури місцевого значення ОХ № 1171-М)» - ДК 021:2015: 45453000-7 — Капітальний ремонт і реставрація» (ідентифікатор тендера: UA-2018-10-12-000343-c), порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, що передбачене пунктом 4 частини другої статті 6 та пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених, які стосуються спотворення результатів торгів.

2. На підставі статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», за вчинені порушення законодавства про захист економічної конкуренції, пропонується накласти штраф на мале приватне підприємство «Євробудсервіс».

3. На підставі статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», за вчинені порушення законодавства про захист економічної конкуренції, пропонується накласти штраф на товариство з обмеженою відповідальністю «Комунальник 1».

Додатково повідомляється, що:

22.04.2024 о 1110 у приміщенні Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (вул. Коперника, 4, м. Львів) відбудеться розгляд справи № 63/1-01-153-2020 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції;

представники сторін, на підставі документів, що підтверджують їх повноваження мають право брати участь у засіданні адміністративної колегії Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux