• A-
    A+

Інформація про попередні висновки в справі № 63/1-01-11-2020 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції

Опубліковано 29 березня 2023 року о 13:50

За результатами збирання та аналізу доказів у справі № 63/1-01-11-2020 про захист економічної конкуренції складено подання з попередніми висновками, яке вноситься на розгляд адміністративної колегії Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Відповідно до подання з попередніми висновками адміністративній колегії Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, враховуючи інформацію щодо спільності ІР-адрес, синхронності дій в часі, наявності дефектів друку/сканування в документах на торги, спільних властивостей файлів, наявності господарських відносин, використання однієї редакції програмного комплексу АВК, запропоновано:

визнати дії Підприємства об’єднання громадян «ЦЕНТР КОМПЛЕКС» та Підприємства об’єднання громадян «ЗАХІД-КВАРТАЛ» громадської організації «Всеукраїнська організація союз осіб з інвалідністю України» щодо узгодження своєї поведінки під час участі у конкурсних торгах за ідентифікатор закупівлі UA-2019-03-18-001942-c, порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, що передбачене пунктом 4 частини другої статті 6 та пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій шляхом спотворення результатів торгів.

На підставі статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», за вчинене порушення законодавства про захист економічної конкуренції накласти на Підприємство об’єднання громадян «ЦЕНТР КОМПЛЕКС» та Підприємство об’єднання громадян «ЗАХІД-КВАРТАЛ» штрафи.

3. Визнати дії Підприємства об’єднання громадян «ЦЕНТР КОМПЛЕКС» та Підприємства об’єднання громадян «ЗАХІД-КВАРТАЛ» громадської організації «Всеукраїнська організація союз осіб з інвалідністю України» щодо узгодження своєї поведінки під час участі у конкурсних торгах за ідентифікатором закупівлі UA-2019-08-02-002743-b, порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, що передбачене пунктом 4 частини другої статті 6 та пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій шляхом спотворення результатів торгів.

4. На підставі статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», за вчинене порушення законодавства про захист економічної конкуренції накласти на Підприємство об’єднання громадян «ЦЕНТР КОМПЛЕКС» та Підприємство об’єднання громадян «ЗАХІД-КВАРТАЛ» штрафи.

5. Визнати дії Підприємства об’єднання громадян «ЦЕНТР КОМПЛЕКС» та Підприємства об’єднання громадян «ЗАХІД-КВАРТАЛ» громадської організації «Всеукраїнська організація союз осіб з інвалідністю України» щодо узгодження своєї поведінки під час участі у конкурсних торгах за ідентифікатором закупівлі UA-2019-08-08-002858-b, порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, що передбачене пунктом 4 частини другої статті 6 та пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій шляхом спотворення результатів торгів.

6. На підставі статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», за вчинене порушення законодавства про захист економічної конкуренції накласти на Підприємство об’єднання громадян «ЦЕНТР КОМПЛЕКС» та Підприємство об’єднання громадян «ЗАХІД-КВАРТАЛ» штрафи.

7. Визнати дії Підприємства об’єднання громадян «ЦЕНТР КОМПЛЕКС» та Підприємства об’єднання громадян «ЗАХІД-КВАРТАЛ» громадської організації «Всеукраїнська організація союз осіб з інвалідністю України» щодо узгодження своєї поведінки під час участі у конкурсних торгах за ідентифікатором закупівлі UA-2019-08-09-000823-b, порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, що передбачене пунктом 4 частини другої статті 6 та пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій шляхом спотворення результатів торгів.

8. На підставі статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», за вчинене порушення законодавства про захист економічної конкуренції накласти на Підприємство об’єднання громадян «ЦЕНТР КОМПЛЕКС» та Підприємство об’єднання громадян «ЗАХІД-КВАРТАЛ» штрафи.

9. Визнати дії Підприємства об’єднання громадян «ЦЕНТР КОМПЛЕКС» та Підприємства об’єднання громадян «ЗАХІД-КВАРТАЛ» громадської організації «Всеукраїнська організація союз осіб з інвалідністю України» щодо узгодження своєї поведінки під час участі у конкурсних торгах за ідентифікатором закупівлі UA-2019-10-03-002154-b, порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, що передбачене пунктом 4 частини другої статті 6 та пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій шляхом спотворення результатів торгів.

10. На підставі статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», за вчинене порушення законодавства про захист економічної конкуренції накласти на Підприємство об’єднання громадян «ЦЕНТР КОМПЛЕКС» та Підприємство об’єднання громадян «ЗАХІД-КВАРТАЛ» штрафи.

11. Визнати дії Підприємства об’єднання громадян «ЦЕНТР КОМПЛЕКС» та Підприємства об’єднання громадян «ЗАХІД-КВАРТАЛ» громадської організації «Всеукраїнська організація союз осіб з інвалідністю України» щодо узгодження своєї поведінки під час участі у конкурсних торгах за ідентифікатором закупівлі UA-2019-10-21-000631-a, порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, що передбачене пунктом 4 частини другої статті 6 та пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій шляхом спотворення результатів торгів.

12. На підставі статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», за вчинене порушення законодавства про захист економічної конкуренції накласти на Підприємство об’єднання громадян «ЦЕНТР КОМПЛЕКС» та Підприємство об’єднання громадян «ЗАХІД-КВАРТАЛ» штрафи.

13. Визнати дії Підприємства об’єднання громадян «ЦЕНТР КОМПЛЕКС» та Підприємства об’єднання громадян «ЗАХІД-КВАРТАЛ» громадської організації «Всеукраїнська організація союз осіб з інвалідністю України» щодо узгодження своєї поведінки під час участі у конкурсних торгах за ідентифікатором закупівлі UA-2019-06-24-001576-b, порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, що передбачене пунктом 4 частини другої статті 6 та пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій шляхом спотворення результатів торгів.

14. На підставі статті 52 Закону України «Про захист економічної конкуренції», за вчинене порушення законодавства про захист економічної конкуренції накласти на Підприємство об’єднання громадян «ЦЕНТР КОМПЛЕКС» та Підприємство об’єднання громадян «ЗАХІД-КВАРТАЛ» штрафи.

 Повідомляється, що 04.04.2023 о 1005 у приміщенні Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (вул. Коперника, 4, м. Львів) відбудеться розгляд справи № 63/1-01-11-2020 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux